Tejszínes-csirkés fettuccine

Tejszínes-csirkés fettuccine

  Beküldte: ZeroCarb Admin  

január 19, 2018

  • Adag/kiadósság: 4 főre

Elkészítés lépései

Tészta

1A csomagoláson látható módon megfőzzük és leszűrjük a Zero Carb tésztát.

Alap

1Egy közepes méretű serpenyőben felmelegítjük a ghee-t.

2Hozzáadjuk a felszeletelt póréhagymát, ¾ teáskanál sót, ¼ teáskanál borsot, és néha megkeverve pároljuk puhára 4-6 perc alatt.

3Hozzáadjuk a kókusztejszínt és 1 evőkanál citromhéjat, és addig főzzük, amíg kissé besűrűsödik. Ha nem találjuk elég sűrűnek, 1 teáskanál nyílgyökérliszttel vagy tápióka keményítővel sűríthetjük: keverjük ki 1 dl vízzel és keverjük hozzá az alaphoz, majd forraljunk rajta egyet és húzzuk le a tűzről.

4Adjuk hozzá a sült csirke darabokat, és a maradék 1 evőkanál citromhéjat, majd az egész alapot keverjük hozzá a leszűrt tésztához.

Hozzávalók

2 evőkanál ghee

1 póréhagyma vékonyra felkarikázva

só,bors

3 dl kókusztejszín

2 evőkanál reszelt citromhéj

3 csészényi apróra végott sült csirke

00:00

0 Értékelés

All fields are required to submit a review.

TAGS: