Olívabogyós-paradicsomos tészta

Olívabogyós-paradicsomos tészta

  Beküldte: ZeroCarb Admin  

január 21, 2018

  • Adag/kiadósság: 2 személyre

Elkészítés lépései

Tészta

1A megszokott módon elkészítjük a Zero Carb pennét, leszűrjük, majd félretesszük míg a szósz készül.

Szósz

1A vékony karikákra vágott fokhagymát kevés kókuszolajon megfonnyasztjuk egy teflon serpenyőben.

2Ha kész, beletesszük a hámozott, apróra vágott paradicsomokat (a konzerv paradicsom levét is), majd 5-10 perc alatt összeforraljuk.

3Ízesítjük a szárított (ha van, friss) fűszerekkel, sóval, borssal.

4A szószhoz keverjük az apróra vágott olajbogyókat, majd ismét forralunk rajta egyet, és kész is.

Tálalás

1 Összekeverjük a szószt a leszűrt Zero Carb pennével, melegen tálaljuk. A tetejére összevágott friss bazsalikomot szórhatunk.

Hozzávalók

2-3 csomag Zero Carb penne

A paradicsomos szószhoz

2 doboz hámozott paradicsom konzerv

2-3 gerezd fokhagyma

kb. 20 szem zöld és/vagy fekete magozott olajbogyó

friss vagy szárított oregánó, majoranna, kakukkfű, bazsalikom

só, bors

kevés kókuszolaj

00:00

0 Értékelés

All fields are required to submit a review.

TAGS: