Halcurry mazsolás rizzsel

Halcurry mazsolás rizzsel

  Beküldte: ZeroCarb Admin  

január 21, 2018

  • Adag/kiadósság: 4 főre

Elkészítés lépései

Curry

1A hagymákat finomra vágjuk és a ghee-kókuszolaj keveréken megfonnyasztjuk.

2Hozzáadjuk a vékony csíkokra szeletelt répát, majd a halat is.

3Átforgatjuk, megszórjuk curryvel, leöntjük kókusztejjel, majd rászórjuk az aprított sárgabarackot.

4Fedő nélkül főzzük, amíg besűrűsödik.

5A kesudiót száraz serpenyőben megpirítjuk, durvára vágjuk, majd a curryhez adjuk és hozzáöntjük a lime vagy citrom levét is.

Rizs

1Elkészítjük a Zero Carb rizsszemeket: egy szűrő segítségével leöblítjük, leszűrjük, majd forró vizet öntünk rá és 1 percig forraljuk. Ha kész, leszűrjük és hozzákeverjük a beáztatott mazsolákat.

2Melegen tálaljuk.

Hozzávalók

2-3 csomag Zero Carb rizsszem (nem kell túl sok, csak köretnek kell)

Curry

30 dkg halfilé

1 fej lilahagyma

1 csokor újhagyma

2 közepes nagyságú répa, vékony csíkokra vágva

6 szem aszalt sárgabarack

2 gerezd fokhagyma

2 evőkanál kókuszolaj

1 evőkanál ghee (tisztított vaj)

3 teáskanál curry

2,5 dl kókusztej

só, bors

1 lime vagy citrom leve

5 dkg kesudió

kb. 1-2 marék mazsola citromos vízbe áztatva

00:00

0 Értékelés

All fields are required to submit a review.

TAGS: