Ázsiai marhahúsos angyalhaj tészta

Ázsiai marhahúsos angyalhaj tészta

  Beküldte: ZeroCarb Admin  

január 20, 2018

  • Adag/kiadósság: 4 főre

Elkészítés lépései

Tészta

1A csomagoláson látható módon készítsük el a Zero Carb angyalhaj tésztát.

Szósz

1Egy kisebb edényben keverjük össze a szójaszószt, osztrigaszószt, kókuszvirág cukrot, gyömbért, fokhagymát, szezámolajat és a frissen őrölt borsot, majd tegyük félre.

Hús

1Egy nagy serpenyőben melegítsük fel a kókuszolajat, és közepes lángon süssük a marhahúst ameddig barna színt nem kap. Párszor keverjünk rajta. Tegyük félre ha kész.

2Keverjük a húshoz a gombát, a felkockázott répát és a brokkolit. Kb. 3-4 percig süssük, ameddig a zöldségek is megpuhulnak.

3Ha minden elkészült, keverjük össze a marhahúsos-zöldséges alapot a leszűrt tésztával, majd öntsük rá a szószt és keverjük át még egyszer az egészet.

4Melegen tálaljuk.

Hozzávalók

3-4 csomag Zero Carb angyalhaj tészta

Alaphoz

2 evőkanál kókuszolaj

230g csiperke, összevágva

170g brokkoli

2 sárgarépa felkockázva

30 dkg marhahús, kis darabokra szeletelve

Szószhoz

1 dl szójaszósz

3 evőkanál osztrigaszósz

1 evőkanál kókuszvirág cukor

1 evőkanál frissen reszelt gyömbér

2 gerezd fokhagyma, fokhagymanyomón átnyomva

1 teáskanál szezámolaj

¼ teáskanál frissen őrölt feketebors

00:00

0 Értékelés

All fields are required to submit a review.

TAGS: